Pressemelding: Afternoon tea, anyone?

Pressemelding: Afternoon tea, anyone?

Vi kan ikke reise til London for tida, men på Rundhaug Gjestegård kan du likevel oppleve noe erkebritisk.

– Det høres ut som om en kopp te på ettermiddagen, men består av veldig mye mer, smiler markedssjef Karianne Drage på gjestegården.

Fint selskap
– Vi savner våre utenlandske gjester og den spesielle stemningen de bringer med seg, sier Drage. – Og vi vet at mange i nord savner weekend-turen til London og andre eksotiske steder, så da fant vi ut at britisk «afternoon tea» kan passe fint på gjestegården framover. Koblingen er nærliggende for gjestegården som har vært hyppig besøkt av «lakselorder» og deres fruer fra London om sommeren. I tillegg har gjestegården selv en historie helt fra gründer Amandas tid som et hotell for de litt «sofistikerte», med lekre tekanner og sirlige kakefat som en naturlig del av bevertningen.
– Men vår tids teselskap vil være for absolutt alle, smiler Karianne.

Karianne Drage håper at «afternoon tea» blir populært på gjestegården. Akkurat nå planlegges gjestegårdens teselskaper, som kan bestilles f.o.m. november.


Delikate smørbrød
Fenomenet «afternoon tea» oppstod på midten av 1800-tallet og var for de priviligerte. Selskapet bestod av te servert sammen med delikate smørbrød, småkaker og bakverk. I nyere tid er teselskapet gjerne akkompagnert av musserende vin, og gjerne i forbindelse med spesielle arrangementer. For eksempel en bursdagsmarkering, en liten feiring for to o.l. – eller bare et hyggelig venninne- eller familietreff. Tidspunktet var i fortid på ettermiddag, men gjestegårdens teselskap kan bestilles når som helst.
– Det er oppfriskende iblant å gjøre noe annerledes, noe som kjennes litt eksotisk og luksuriøst. Og så er det jo kjempegodt med gode kaker, ler Karianne.

FOR SPØRSMÅL kontakt Karianne Drage, tlf 97768756
post@rundhauggjestegard.no