Spennende vinter

Vintersesongen er snart i gang, og Visit Bardufoss er i full gang med forberedelsene! Det blir nye aktiviteter og overnattingsmuligheter, og spennende endringer på Basecamp Snowman.

Da Covid-19-utbruddet brått førte til strenge samfunnstiltak, måtte blant annet det historiske hotellet Rundhaug Gjestegård stenge dørene. Hotellet gjenåpnet i midten av juni, og aktiviteten fra norske turister reddet den sjarmerende gjestegården fra konkurs.

Foto: Basecamp Snowman i nordlys. Her skal det skje spennende forandringer i vinter!

Situasjonen vi hadde i sommer har ført med seg ny giv i Bardufoss-regionen, og Visit Bardufoss er i full gang med å utvikle nye og spennende produkter, spesielt tilpasset det norske markedet. I løpet av vinteren blir det mulig å overnatte i Igloo, og Basecamp Snowman skal få seg en overhaling, slik at større deler av bygget kan tas i bruk.

Det er spennende tider! Følg med!

Share:

More Posts

Send Us A Message