Aurora Sky Point

Bli med oss på en unik jakt etter nordlyset!

Sted
Mellombygdveien 829

Varighet
3 timer

Pris
Fra NOK 1550 per person

Bli med oss på jakt etter nordlyset! Aurora Sky Point ligger rett utenfor Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby, ca. 360 meter over havet. Det stabile vinterklimaet skaper forhold som er perfekte for å se nordlys: kaldt vær og stort sett klar himmel! Området har svært lite lysforurensning og fri sikt til nordhimmelen. Opplevelsen starter på Basecamp Snowman hvor vi møtes til et foredrag med informasjon og historiefortelling om nordlyset. Deretter skifter vi til våre varmeste klær og går ut i vinternatta for å jakte på nordlyset ved Aurora Sky Point, kun noen minutters gange fra Basecamp. 

En fotograf blir med ut for å hjelpe deg med å ta de beste nordlysbildene. Det kan være ganske krevende, og forutsetter godt kamerautstyr. Dersom du ikke har med eget kamera, vil fotografen tilgjengeliggjøre sine egne bilder i ettertid. Vi serverer kaffe og te ved bålet i grillhuset eller utendørs dersom været tillater det. 

Nordlysjakt på Aurora Sky Point inkluderer

GUIDE

Erfaren guide med god kunnskap om nordlys.

 

VARME KLÆR 

Kjeledress, sko, lue og votter. Ta med eget ullundertøy. 

VARM DRIKKE

Vi serverer kaffe og te underveis.

Kanskje du også er interessert i...

Les mer om...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!