Besøkssenteret i hjertet av Bardufoss-regionen

Basecamp og besøkssenter

Basecamp NORD (tidligere Blånisselandet) ligger i Målselv Fjellandsby, på ca. 360 meter over havet med en fantastisk utsikt. Bygget er på hele 1400 kvadratmeter, og rommer dermed mange muligheter. Bygget har innendørs camping, restaurant, stor festsal med langbord, lekerom, liten suvenirbutikk og pub! Loftet pub ligger i andre etasje, og et en svært sjarmerende pub med villmarksinteriør. Vi tar i mot forhåndsbooking av alle måltider! 

Besøkssenteret tar i mot turister hele året til aktiviteter som elgsafari, geovandring, rideturer og nordlyssafari, og serverer varm lunsj til gjestene. Festsalen har kapasitet på opp til 200 personer, og fungerer utmerket til bryllupsfeiring, konfirmasjon, dåp eller bursdag. Visit Bardufoss har sin resepsjon i bygget, og her er det enkelt å booke overnatting, aktiviteter og transport for Bardufoss-regionen! 

Det er også mulig å bestille julebord på Basecamp NORD! Lokalet er stort og luftig, og har dermed mulighet for å ta i mot større grupper uten å bryte smittevernsregler. 

Print_Matte-0490-sq-scaled.jpg
IMG_2765
IMG_1682-sq-scaled.jpg

Burgerrestaurant og festlokaler

Lokalet har en stor restaurant og kafé. Restauranten serverer burgere med sterkt fokus på lokale råvarer og smaker. Her kan du få servert reinsdyrburger med blåmuggost og tyttebærrømme, elgburger med bacon og hvitløksdressing, og masse herlig tilbehør. Vi har også vegetar- og veganalternativer på menyen! Kaféen er åpen på dagtid, og her kan du komme innom og få deg en nydelig, hjemmelaget suppe å varme deg på. 

Restauranten er stor og romslig, og lokalene egner seg meget godt for å arrangere bursdager, konfirmasjoner og julebord. 

DSC_9250 (2)
IMG_20210218_125530
IMG_0711 (2)

Innendørs camping

Innendørs camping på Basecamp NORD er stedet for samvær, glede og kos! Her kan du bo i telt, lavvo eller i en av våre små og kule Poletta campingvogner. Skap trivelige minner sammen med familie eller venner i koselige sittegrupper rundt «bålet». Opplev det beste av campinglivet – her er det aldri dårlig vær, insekter eller vond rygg. Inne på campingområdet er det alltid behagelig og godt klima, også når nordlyset flammer takene. Liggeunderlaget er byttet ut med behagelig og romslige senger, myke madrasser og reint, mykt sengetøy. Følelsen av luksus er ikke langt unna når du går inn i teltet ditt, der rene tepper, puter og varme setter stemninga. 

Innendørs camping er perfekt når familien vil ha en spesiell og minneverdig opplevelse – det er artig for aller aldersgrupper. For de minste har vi et stort lekerom og sklie, og vi har spill og aktiviteter for hele familien. I andre etasje finner du Loftet pub med alle rettigheter. 

DSC_1803 (2)
DSC_9795 (2)
DSC_1890 (3)

Nordlysjakt på Aurora Sky Point

Like utenfor Basecamp NORD ligger Aurora Sky Point, hvor vi tar i mot gjester som vil se nordlys. Aurora Sky Point egner seg svært godt til nordlysjakt, ettersom det ligger høyt opp i terrenget med klar sikt mot nordhimmelen. Det er minimalt med lysforurensning i området. På kalde kvelder kan det være fint å varme seg litt, og til dette formål har vi ei grillhytte som vi fyrer opp i, slik at den er god og varm til gjestene kommer. 

Det er mulig å bestille mat fra restauranten på Basecamp NORD og få den servert i grillhytta. Basecamp har toaletter og omkledningsrom tilgjengelig for alle gjester. 

Print_Matte-0505-1920x785-1.jpg
IMG_1668-sq-scaled.jpg
IMG_23671.jpg

Snowman Fun Zone

Uten for Basecamp NORD kan du leke deg i snøen! Området ligger i fjellsiden, og har dermed en lang vintersesong med mye snø. Her er det snøgaranti mellom januar og mars! Bygg en snømann eller en snølykt, ha snøballkrig, lag snøengler, og opplev vinteren og snøen slik de lokale gjør. 

Er det godt vær, kan gjestene varme seg rundt et bål. Er det kaldt, trekker vi inn i grillhytta for ekstra varme. Drikk kaffe eller kakao og grill en pølse, på ekte nordnorsk vis!

På Basecamp NORD kan du også leie deg truger. Det er fine skiløyper i området, perfekt for lek og moro – for alle aldre!

SFZ-1-2.jpg
SFZ-3-2.jpg
SFZ-2-2.jpg

Kontakt

Basecamp NORD
Blåbærveien 45, 9321 Moen

Telefonnummer: +47 77830570
E-post: post@basecampnord.no