Båttur på Altevatn

Opplev den fantastiske naturen mellom to av Norges vakreste nasjonalparker

Sted
Basecamp Snowman

Varighet
8 timer

Pris
Fra NOK 2090 per person

Altevatn er omringet av villmark! Øvre Dividal og Rohkunnborri nasjonalpark ligger på hver side av det 45 km lange vatnet. En båttur på Altevatn tar deg med inn i villmarken, og du kan nyte de fantastiske omgivelsene og det ville dyrelivet fra vår RIB. 

Lunsjen serveres på en nøye utvalgt plass der man kan ta en pause og nyte de vakre omgivelsene. Etterpå vandrer vi videre inn i en av Nord-Norges mest storslåtte og varierte villmarker. Den nærliggende Øvre Dividal er et leveområde for flere av våre store rovdyr, men er fremfor alt jervens rike. Her driver samene fortsatt sin nomadiske reindrift og i kjernen av parken har reinen sine kalvingsområder. Turen starter ved Altevatn dersom du har egen transport – eller du kan booke transport hos oss! Prisen på transport tur/retur Rundhaug Gjestegård er NOK 750 pluss NOK 200 per deltaker. Vår villmarksguide er en erfaren og lokalkjent fjellvandrer, men også profesjonell fotograf. Kamerautstyr medbringes slik at vi kan tilby å forevige dine minner i form av vakre bilder av deg selv i denne enestående naturen. Guiden din har inngående kunnskap om ville dyr og planter, og stor kunnskap om samer, da han har jobbet som medhjelper i reindriften. Han deler mer enn gjerne av sine erfaringer!

Båttur på Altevatn inkluderer

GUIDE

Erfaren guide med god lokalkunnskap

 

FOTOGRAF

Fotograf som tar bilder underveis på turen. Bildene blir tilgjengelig for deltakerne i ettertid.

MAT OG DRIKKE

Varm drikke og turmat

Kanskje du også er interessert i...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!