Bryllupsfeiring på Rundhaug Gjestegård

Feir den store dagen i idylliske omgivelser

Gjør bryllupsfesten uforglemmelig!

ROMANTISK ATMOSFÆRE

Feir dagen hos Rundhaug Gjestegård

Inviter til bryllupsfeiring på historiske Rundhaug Gjestegård! Gjestegården ble bygget i 1905 og har dermed en lang og interessant historie. Lokalene er godt ivaretatt, og det historiske preget gir et helhetlig og elegant inntrykk. Festsalen er lys og romslig og har utsikt mot hagen. 

Ønsk gjestene velkommen i hagen, på verandaen eller i loungen. De store lokalene har god plass til å ta i mot gjestene utenfor festsalen. Hva med en historisk vandring på gjestegården mens gjestene venter på brudeparet? Etter festmiddagen kan selskapet forflyttes ned i gjestegårdens egen kjellerpub. Rundhaug Gjestegård har 22 unike værelser med plass til 42 gjester. Festsalens kapasitet er ca. 100 personer.

Ta gjerne kontakt med Rundhaug Gjestegård for et uforpliktende tilbud. 

SKREDDERSYDDE ARRANGEMENTER

Slik du vil ha det

Rundhaug Gjestegård tilbyr skreddersydde løsninger for din bryllupsfeiring, og kan tilby pakkeløsninger for middag og fest med underholdning og overnatting. Bestill diktopplesning, grottekonsert med Mellembygd Mannskor, historisk vandring på gjestegården eller livemusikk i puben. 

Gjestegårdens kokk tilbereder mat av svært høy kvalitet, og setter gjerne sammen med selskapsmeny sammen med brudeparet. Det benyttes lokale råvarer. 

Vil du ha en ekstra spesiell dag? Feir dagen utendørs på bredden av Målselva i magiske omgivelser! Rundhaug Gjestegård tilrettelegger utendørsfeiring med paviljonger og festtelt. Eller inviter bryllupsgjestene med på en actionfylt og uforglemmelig dag med hundekjøring! 

bryllupsfeiring

Kontakt

Rundhaug Gjestegård
Øverbygdveien 9, 9336 Rundhaug
Telefonnummer: +47 77830570
E-post: post@rundhauggjestegard.no
Nettside: rundhauggjestegard.no