Møt skogens konge

Moose_photo-Steve-Karlsen-1.jpg
elg2-scaled.jpg
Untitled.jpg

Sted: Rundhaug Gjestegård

Varighet: 3 timer

Pris: NOK 2255 per person

Passer for: Alle

Møt skogens konge i Arctic; elgen! Bardufoss-regionen har en stor populasjon av Europas største landdyr. Avgang med buss fra Scandic Ishavshotel kl. 09.00, tilbake i byen kl. 18.00. Bussen kjøres av Bussring og har Wi-Fi, toalett og kaffe/te tilgjengelig. Arrangeres i perioden 01. desember 2023 til 31. mars 2024.

Bardufoss-regionen har innlandsklima med stille og klart vær de fleste dager, noe som gir optimale forhold for nordlys og snø. Området har en meget stor elgbestand som vinterstid gjerne går i små flokker inne i de dype furuskogene. Ved ankomst Rundhaug Gjestegård vil du møte guiden og få informasjon om elgen; disse store, fascinerende dyrene som lever i vakre Målselvdalen.

Etterpå drar vi ut med bil eller buss for å oppsøke stedene der elg ofte er å se. Vi nærmer oss varsomt for ikke å forstyrre dyrene som vinterstid er sårbare når det er dyp snø og kulde. Undervegs får du kunnskap om elgen og villmarka i Arctic. Vi går iblant ut av bussen, men ikke langt. Du vil kunne se også andre dyr under turen, slik som rev, hare, ørn m.fl. Vær oppmerksom på at vi aldri er garantert å se naturfenomener, det er en del av spenningen. Under oppholdet vil du få servert lokal lunsj på Rundhaug Gjestegård, der du også finner en liten suvenir shop, kafe og toaletter. Book innen kl. 18.00 dagen før ankomst.

Kontakt oss direkte hvis du reiser fra Narvik, da må du overnatte og trenger en spesiell reservasjon. Kontakt oss også om du kjører egen bil og ønsker å booke kun aktivitet.

Elgsafari inkluderer

Guide

Turguide med god kunnskap om elgen og dens habitat

Varm drikke

Vi serverer kaffe og te før vi drar ut på elgsafari

Safaritransport

Deltakerne transporteres ut på elgsafari og tilbake til Basecamp NORD

Kanskje du også er interessert i

Les mer om