Fiske på Målselvfjorden

Bli med ut i RIB!

målselvfjorden
fiske på målselvfjorden
målselvfjorden

Sted
Målsnes

Varighet
6-8 timer

Pris
Fra NOK 2490 per person

Kapasitet
2 deltakere

Målselvfjorden har fått sitt navn fra Målselva som munner ut innerst i fjorden. Dette er et av Norges mest idylliske steder for sjøørret. Kanskje DU har flaks og fanger en kjempetorsk eller en fargerik uer. Når midnattssola har beveget seg til sitt laveste punkt over horisonten, vil du oppleve et helt eventyrlig fargespill som nok kan ta pusten fra de fleste!

Før turen starter vil vår guide introdusere deg til RIB-båten og det nødvendige sikkerhets-utstyret. Du får en sikkerhetsorientering innen vi starter turen. Båten har installert myke seter, men vi anbefaler ikke denne turen hvis man har dårlig rygg. RIB-båten er åpen og gir oss dermed full panoramautsikt mens vi suser avgårde tett ved vannoverflaten til utsikten av de ville fjellformasjonene som omringer fjorden. På en vindstille dag ser man rett som det er niser. Nysgjerrige som de er, kommer de ofte nær båten slik at man kan høre dem når de kommer opp til overflaten for å puste. Opplevelsen starter på et avtalt sted ved Målselvfjorden dersom du har egen transport – eller du kan booke transport hos oss! Du blir da hentet ved Basecamp Snowman eller Rundhaug Gjestegård. Kapasitet: Maks 2 deltakere. Denne turen kan også arrangeres på et annet tidspunkt på dagen etter ønske og vær.

Fiske på Målselvfjorden inkluderer

GUIDE

Erfaren og sjøvant guide med
god lokalkunnskap

MÅLTID

Middag og drikke serveres på stranden underveis

UTSTYR

Flytevest, redningsvest, fiskeutstyr

Kanskje du også er interessert i...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!