Flåtetur på Målselva

Opplev den mektige Målselva fra flåte!

Sted
Rundhaug Gjestegård

Varighet
3 timer

Pris
Fra NOK 1550 per person

Se vakre Målselva fra en ny vinkel: bli med på fantastisk flåtetur! Her kan du nyte naturen langs elva mens du flyter avgårde på flåten. Vi flyter gjennom noen enkle stryk, og dette er ingen krevende raftingopplevelse. 

Turen starter oppe i elva og vi går i land like utenfor Rundhaug Gjestegård. Undervegs tar vi en pause på elvebredden der vi fyrer bål og koker kaffe. I laksesesongen vil vi nok se laksefiskere ved bredden eller i båt på elva. Målselva er en av landets beste storlakselver! Flåteguidene har lang erfaring med å arrangere dagsturer på Målselva eller tilstøtende vassdrag. Vi stiller selvsagt med flytevester til alle. Deltakerne må selv stille med egnet bekledning for forholdene og godt skotøy som tåler å bli utsatt for vann. Vi garanterer ikke at dere kommer hjem med tørre føtter! Perfekt opplevelse for familien, for par eller for bedrifter.

Aktiviteten inkluderer

GUIDE

Erfaren guide med god kunnskap om Målselva og lang erfaring med å arrangere flåteturer

FLYTEVEST 

Du vil få utdelt flytevest til bruk under flåteturen

VARM DRIKKE

Vi serverer kaffe og te underveis

Kanskje du også er interessert i...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!