En luksuriøs opplevelse!

Basert på den gamle, britiske tradisjonen

Gjestegårdens teselskap er basert på den britiske tradisjonen “afternoon tea”. Fenomenet oppstod på midten av 1800-tallet, og for de privilegerte bestod “afternoon tea” av te servert sammen med delikate smørbrød, småkaker og bakverk. I moderne tider blir slike teselskaper arrangert i forbindelse med selskaper eller spesielle arrangementer, og teen blir ofte akkompagnert med musserende vin. 

Rundhaug Gjestegård har, siden det åpnet i 1905, vært svært populært for britiske laksefiskere, og har dermed vært påvirket av britisk overklassekultur gjennom tidene. Nå ønsker gjestegården å ta dagens gjester med på en reise – både i tid og sted – og serverer “afternoon tea”. Ta familien, venninnegjengen eller kjæresten med på en annerledes opplevelse. 

For den spesielle anledningen

Gjestegårdens teselskap er en utmerket måte å feire den spesielle anledningen! Bursdag, morsdag eller ny jobb. Det finnes alltids en grunn til å samles på Rundhaug Gjestegård. Gjestegårdens teselskap arrangeres på forespørsel og bord må forhåndsbestilles. Teselskapet kan bestilles for grupper mellom 2 og 15 personer. 

I tillegg til en kanne med te, består Gjestegårdens teselskap av påsmurte smørbrød, assorterte småkaker og bakverk. Vi har vegetaralternativer.

"Simplicity"

Dette menyvalget er det enkleste alternativet og består av smørbrød, et enkelt utvalg av småkaker og bakverk og en kanne te. 

Kr. 245 per person

"Special selection"

Menyvalget “special selection” består av et bugnende serveringsfat med flere typer smørbrød, våre beste småkaker og bakverk, servert med en kanne med te.

Kr. 295 per person

"Bubbles and luxury"

Dette alternativet ligner mer på det som kalles “high tea”, og består av våre aller mest luksuriøse smørbrød, småkaker og bakverk, en kanne med te og et glass med musserende vin!

Kr. 495 per person

“There is something in the nature of tea that leads us into a world of quiet contemplation of life.”

– Lin Yutang, author

Kontakt