Feir de små tingene i livet med teselskap på Rundhaug Gjestegård!

DSC05517-sq

For alle anledninger - også de små!

Gjestegårdens teselskap er en utmerket måte å feire de små tingene i livet! I våre vakre omgivelser er bordene dekket til en herlig stund sammen med dem du bryr deg om. Nyt en herlig kanne med te sammen med påsmurte smørbrød, assorterte småkaker og bakverk. Og kanskje et glass med bobler til? 

Det finnes alltids en grunn til å samles på Rundhaug Gjestegård. Gjestegårdens teselskap arrangeres på forespørsel og bord må forhåndsbestilles. Teselskapet kan bestilles for grupper mellom 2 og 15 personer. 

Gjestegårdens teselskap

Fingersmørbrød

Påsmurte fingersmørbrød med pålegg

Scones

Ferske, saftige, hjemmebakte scones
med krem og syltetøy

Petit Four

Et utvalg av våre fineste småkaker!

Te

Ferskbrygget te fra vår temeny

Bobler

Et glass bobler – med eller uten alkohol

Pris

Kr. 495
per person

DSC05520-sq
DSC05467-sq
DSC05507-sq

Basert på den gamle, britiske tradisjonen

Gjestegårdens teselskap er basert på den britiske tradisjonen “afternoon tea”. Fenomenet oppstod på midten av 1800-tallet, og for de privilegerte bestod “afternoon tea” av te servert sammen med delikate smørbrød, småkaker og bakverk. I moderne tider blir slike teselskaper arrangert i forbindelse med selskaper eller spesielle arrangementer, og teen blir ofte akkompagnert med musserende vin. 

Rundhaug Gjestegård har, siden det åpnet i 1905, vært svært populært for britiske laksefiskere, og har dermed vært påvirket av britisk overklassekultur gjennom tidene. Nå ønsker gjestegården å ta dagens gjester med på en reise – både i tid og sted – og serverer “afternoon tea”. Ta familien, venninnegjengen eller kjæresten med på en annerledes opplevelse. 

DSC05475-sq

“There is something in the nature of tea that leads us into a world of quiet contemplation of life.”

– Lin Yutang, author

Kontakt