Guidet fjellvandring på Senja

Opplev den majestetiske naturen sammen med vår villmarksguide

Sted
Basecamp Snowman

Varighet
8 timer

Pris
Fra NOK 1775 per person

Øya Senja er et av de mest spennende og villeste områder man kan besøke i Norge. Bli med på guidet fjellvandring! Du får oppleve både høye og stupbratte fjell, kritthvite strender ved knallblått hav omkranset et irrgrønt landskap som er til å miste pusten av. Vår turguide er en erfaren og lokalkjent fjellvandrer, men også profesjonell fotograf. Kamerautstyr medbringes slik at vi kan tilby å forevige dine minner i form av vakre bilder av deg selv i denne enestående naturen – Kanskje på toppen av fjellet?

De fleste av oss er vant til å bevege oss ute i naturen, men kanskje har vi passert en vill orkidé på stien uten å vite det, hørt en fugl kvitre uten å kjenne dens betydning eller gått forbi et fotavtrykk av rovdyr uten å bemerke det. Alt dette kan du få mer innsikt i på tur med vår villmarksguide. Han deler villig av sin brede kunnskap innen ville dyr og planter. Turen tilpasses deltakernes fysiske form. Det er mange turmuligheter på vakre Senja! Opplevelsen starter på et avtalt sted på Senja dersom du har egen transport – eller du kan booke transport hos oss! Du blir da plukket opp på ønsket sted i Bardufoss-regionen og fraktet tur/retur Senja. Prisen på transport tur/retur er NOK 1000 plus NOK 200 per person. Kapasitet: maks 6 deltakere.

Guidet fjellvandring på Senja inkluderer

GUIDE

Svært erfaren guide med god lokalkunnskap

 

TURMAT 

Varm drikke og turmat

FOTOGRAF

Fotograf som tar bilder underveis på turen. Bildene blir tilgjengelig for deltakerne i ettertid.

Kanskje du også er interessert i...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!