Visjon og tjenester

Vår visjon er at Bardufoss-regionen skal bli ett av de mest foretrukne reisemål i nord. Vårt oppdrag er å markedsføre og selge foretrukne reiselivsbaserte tjenester i regionen rundt Bardufoss Lufthavn. Visit Bardufoss kan i tillegg eie eller drive aktiviteter, bosteder og spisesteder, samt ivareta salg, markedsføring og booking for selskaper som ønsker å sette bort til andre slike tjenester. 

Per dags dato fungerer Visit Bardufoss som salgsapparat for blant annet Rundhaug Gjestegård og Basecamp NORD, samt mange aktiviteter. 

Selskapet fungerer og som DMC (Destination Management Company) i samband med gruppeankomster. Visit Bardufoss selger ellers reiselivsrelaterte konsulenttjenester, samt kan ta på seg typiske destinasjonsoppgaver for regioner og ulike PR-oppdrag.

Eierskap

Up in the Arctic AS (org. nr. 932 534 797) er juridisk eier av «brandet» Visit Bardufoss. Målet vårt for framtida er å etablere et eget selskap, gjerne med flere eiere. 

Snømannen er vår maskot, og skal symbolisere arktisk natur slik som villsnø, nordlys og laks, samt understreke våre fortrinn overfor bærekraftig reiseliv.

Vårt team

Reidun L. Traasdahl Nilsen

Reidun har bakgrunn som journalist i over 30 år bl.a i avisa Nordlys. Hun har arbeidet som kommunikasjonsansvarlig for Målselv Fjellandsby som mottok HSMAI PR-priser i Oslo og London. Hun har i flere år drevet Snowman Booking i Fjellandsbyen, samt senere vært sentral i turoperasjoner i utlandet i regi av Visit Snowman. Reidun er medeier i det historiske hotellet Rundhaug Gjestegård, samt besøkssenteret Basecamp NORD. Reidun arbeider med den strategiske delen av virksomheten, samt med turoperatører og agenter i inn- og utland.

Karianne Drage

Karianne er utdannet geolog, og har nå landet i reiselivsbransjen. Hun har erfaring fra reiseliv både driftsmessig og innenfor digital markedsføring og salg. Karianne er prosjektleder for Basecamp NORD og Visit Bardufoss, og er den som leder det daglige arbeidet med salg og markedsføring. Hun har særlig ansvar for individuelle og gruppebookinger fra det norske markedet. Karianne bor i hjertet av Bardufoss-regionen sammen med sin samboer, to barn og hund.

Resepsjonen

Geografisk er vår resepsjon plassert der vi for øyeblikket har størst aktivitet; på Basecamp NORD, på Rundhaug Gjestegård eller ved ankomstpunkt store grupper. Vi er imidlertid alltid å nå på mail booking@visitbardufoss.no eller i åpningstid tlf 004777830570. Vår booking telefon og mail er betjent hver dag kl. 09.00 – 20.00.

Les mer om