En unik og sosial opplevelse

Nytt og spennende bokonsept

Innendørs camping på Basecamp NORD er stedet for samvær, glede og kos! Her bor du i glampingtelt, lavvo eller mini-campingvogn, som danner din egne, private sfære i landskapet av telt. Opplev det beste av campinglivet: atmosfæren er helt unik, klimaet er stabilt, det er aldri dårlig vær og ingen mygg! Liggeunderlag og soveposer er byttet ut med romslige senger, gode madrasser og reint, mykt sengetøy, og gir en glamorøs campingopplevelse. 

Mellom telt og vogner finner du koselige sitteområder med bord og stoler, et perfekt utgangspunkt for gode samtaler, brettspill og nye vennskap. Vi anbefaler at du tar med deg innesko som du kan ha på deg i campingområdet, for det kan være gulvkaldt, og teltene er skofrie soner. Temperaturen i campingområdet er til sammenligning lik en nordnorsk sommernatt, så vi anbefaler også at du tar med pysj eller ullundertøy å sove i. Teltene er utstyrt med varmeovn, og temperaturen i teltene er derfor litt varmere enn områdene rundt. 

Frokosten serveres i restaurantområdet som ligger i søndre deler av bygget. Utsikten fra restauranten er nydelig, så her kan du nyte frokosten mens du ser ut mot Istindan og Bardufoss. Om du vil unne deg litt ekstra luksus kan du få servert frokosten i teltet som romservice. Dette avtaler du i resepsjonen når du sjekker inn! Basecamp NORD har burgerrestaurant, og restauranten vil alltid være åpen for våre campinggjester. Ordinære åpningstider er i helger og ferier. Les mer her

Innendørs camping på Basecamp NORD er en herlig arena for venner og familier som ønsker en spesiell og minneverdig opplevelse. For de minste har vi et stort lekerom med sklie, og vi har spill og aktiviteter for hele familien. I andre etasje finner du Loftet pub med alle rettigheter. 

Burgerrestaurant

Restauranten på Basecamp NORD serverer burgere og milkshakes! Restauranten er selvsagt åpen for våre campinggjester, og har faste åpningstider hver helg. Her serveres digge og saftige burgere med valgfrie sideretter og dipper. Vi har 6 faste burgere på menyen, med lokale råvarer og hjemmelagde burgerbrød. 

Aktiviteter

Basecamp NORD ligger i hjertet av Bardufoss-regionen med massevis av spennende aktiviteter og opplevelser. Langrennsløypa ligger rett utenfor døra, og alpinanlegget i Målselv Fjellandsby ligger en 5-minutters gåtur unna. På Basecamp kan du leie truger og vandre på egenhånd, eller du kan booke guide som tar deg med ut på tur! 

Basecamp NORD er et besøkssenter og utgangspunkt for flere aktiviteter, blant annet elgsafari og nordlysjakt på Aurora Sky Point. Grillstua på Aurora Sky Point kan leies, og her kan du kose deg med grillmat og varmende drikke gjennom kvelden! Vil du øke spenningsnivået, kan du oppleve hundekjøring og scooterkjøring ca. 1 kilometer fra Basecamp! 

Kjører du bil, kan du utforske hele Bardufoss-regionen! Polarbadet ligger kun en 20-minutters kjøretur fra Basecamp, et perfekt mål for en aktiv dag sammen med hele familien. Langs E6 mot Narvik, ca. 1,5 timers kjøretur fra Basecamp, finner du verdens nordligste dyrepark: Polar Park. Her kan du møte bjørn, gaupe, jerv og ulv, og mange andre spennende dyr! 

Skiløyper

Den nærmeste skiløypa går rett forbi dørene på Basecamp NORD. Opplev kilometervis med preparerte skiløyper i fjellene bak Basecamp!

Alpinbakkene i Målselv Fjellandsby

Bare 5 minutters gange fra hovedinngangen til Basecamp NORD, finner du velkomstsenteret i Målselv Fjellandsby. Her kan du kjøpe dagspass i alpinbakken, leie utstyr og besøke kaféen.

Grillstuekos

Book grillstua og bestill grillstuekos! Vi fyrer opp i grillstua før ankomst, og du får servert spekebrett og varm drikke. Grillpølser og marshmallows til barna. Pris: 350 per voksen og 195 per barn. Varighet: 2 timer.

Visit Bardufoss

Velkomstsenteret og turistinformasjonen til Visit Bardufoss ligger inne på Basecamp NORD! Les om de mange aktivitetene du kan booke i Bardufoss-regionen! Hundekjøring, Aurora Sky Point og mange fler!

Priser

Telt med enkeltseng

Telt med dobbeltseng

Ekstra seng

895,-

1150,-

350,-

Prisene gjelder per natt. Standard frokost er inkludert. Sengetøy og håndklær er inkludert.