Fullt utstyrt leilighet midt i Målselv Fjellandsby

Johnstua i Målselv Fjellandsby

Johnstua ligger sentralt i Målselv Fjellandsby, rett ved Basecamp NORD og skikaféen. Leiligheten har to soverom og totalt 4 sengeplasser (en dobbeltseng og en køyeseng). Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger for å lage dine måltider. Om du ønsker, kan du bestille frokost, lunsj og middag på Basecamp!

Peisen i stua gjør leiligheten god og varm både sommer og vinter. Føler du at det er utilstrekkelig, kan du fyre opp i leilighetens egen badstue! Av hygieniske årsaker er det ikke tillatt å benytte eget sengetøy eller egne soveposer. Johnstua er utstyrt med håndklær og sengetøy. Det er stor parkeringsplass utenfor leilighetsbygget. Gratis parkering. Nærmeste ladestasjon for EL-bil er utenfor skikaféen i Målselv Fjellandsby. Kjæledyr er ikke tillatt.

Kort- og langtidsleie. Korttidsleie kan bookes direkte under.

Gratis parkering rett utenfor leiligheten

Sengetøy er inkludert. Det er ikke tillatt å benytte egne soveposer eller sengetøy. 

2 soverom med totalt 4 sengeplasser. Reisesenger tilgjengelig.

Privat badstue med plass til 3 voksne

IMG_9595 (2)
IMG_0108
Johnstua

Stå på ski!

Alpinanlegget og skikaféen i Målselv Fjellandsby ligger kun 5 minutters gange fra Johnstua. Der kan du kjøpe dagskort i bakken og leie utstyr. 

I Målselv Fjellandsby finner du flotte bakker for hele familien – både for nybegynnere og erfarne skiløpere. Målselv Fjellandsby har totalt 13 km nedfarter, deriblant 14 separate løp. I sentrum av Fjellandsbyen finner du barneområdet for de yngste gjestene, med barnebånd og skiheis, samt en liten nedoverbakke. Den erfarne skiløper kan komme til toppen av fjellet ved å bruke Rognmoskråningen (1,4 km) eller kjøre opp til sentrum av byen. 

Toppskaret er der du finner ski-/snowboardparken med store hopp, skinner og bokser for å gi utfordringer til store og små. Med svarte (utfordrende) og røde (moderate) løyper, samt en løype med lavere vanskelighetsgrad nær skogen, er det gode muligheter for de som leter etter litt tøffere handling. 

Basecamp NORD

Besøkssenteret Basecamp NORD ligger også bare 5 minutters gange unna Johnstua, i vestlig retning. Basecamp NORD, tidligere Blånisselandet, er et stort og allsidig bygg, og er basestasjonen til Visit Bardufoss. Her finner du oppmøte for de fleste aktivitetene som Visit Bardufoss tilbyr, for eksempel Elgsafari, nordlysopplevelse på Aurora Sky Point, eller Ridetur i fjellet. 

I tillegg til basestasjon for Visit Bardufoss, er Basecamp NORD et attraktivt lokale for samlinger, feiringer og fest, da bygget har en stor festsal, restaurant og pub. Her feires det bursdager, konfirmasjoner, dåp og julebord. Restauranten på Basecamp serverer nydelige burgere og milkshakes!

IMG_2780
DSC_9250 (2)
IMG_1668-sq-scaled.jpg

Adresse

 Rognebærveien 42, 9321 Moen
Lat 69.080813,  Long 18.717581

What3words ///tubes.buildings.seaweed