Jul på Rundhaug Gjestegård

Feir julehøytiden i historiske omgivelser

Julefeiring på Rundhaug Gjestegård arrangeres i henhold til nasjonale retningslinjer for smittevern. 

Tradisjonell julefeiring

Julefeiring på Rundhaug Gjestegård har i alle år vært fylt av tradisjoner og lun julestemning. Julen er årets høydepunkt for mange, og Rundhaug Gjestegård ønsker å hedre den tradisjonsfylte høytiden ved å invitere til julefeiring! Vi har fine alternativer for både store og små familier, vennegjenger, og par som ønsker å besøke oss i julen. 

Gjestegården holder åpent julen gjennom, og du har mulighet til å få servert julelunsj, juletallerken eller julebuffet. Eller kanskje du vil samle gjengen til Gjestegårdens teselskap? 

Julemiddag og julelunsj

Alle har sin julefavoritt – hvilken er din? På Rundhaug Gjestegård kan du velge mellom ribbe og pinnekjøtt som hovedrett, og du kan få det servert på juletallerken med velsmakende tilbehør, eller som julebordsbuffet dersom dere er 10 personer eller flere til bords. Buffeten består av ribbe og pinnekjøtt med tilbehør, medisterkaker, vossakorv, waldorfsalat, spekemat, eggerøre og en grønn salat. 

På gjestegården har du også anledning til å samle familie og venner til julelunsj! Lunsjen serveres som buffet og består av salater, brød og pålegg i skjønn harmoni, som juleskinke, julesild, ribberull, roastbeef, sylterull i lefse, lammerull, kalkun, varmrøkt pepperlaks, potetsalat, waldorfsalat og mye mer! Serveres til selskaper mellom 10 og 20 personer.

Dersom du ønsker å spise på Rundhaug Gjestegård i julen, ber vi deg om å reservere bord så tidlig som mulig. Vi tar i mot bestillinger inntil 2 dager i forveien. 

Overnatting på Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård ligger omtrent midt i Målselv kommune, kun 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn. Det går flybuss forbi gjestegården, med busstopp rett utenfor hotelldøra. Gjestegården er et utmerket sted å bo for deg som skal besøke venner og familie, eller deg som ønsker et lunt krypinn i julen. 

Julestemningen treffer deg allerede før du er innenfor dørstokken på Rundhaug Gjestegård, med julelys, juletre og snø. Etter innsjekk kan du ta turen ned i loungen og drikke en kopp med gløgg og varme deg foran peisen. Overnatter du hos oss, får du velkomstgløgg og herlig julefrokost inkludert i prisen. 

Send en forespørsel til Rundhaug Gjestegård

Les mer om...