Alle har sin julefavoritt – hvilken er din? På Rundhaug Gjestegård kan du velge mellom ribbe og pinnekjøtt som hovedrett, og du kan få det servert på juletallerken med velsmakende tilbehør, eller som julebordsbuffet dersom dere er 10 personer eller flere til bords. Buffeten består av ribbe og pinnekjøtt med tilbehør, medisterkaker, vossakorv, waldorfsalat, spekemat, eggerøre og en grønn salat.
På gjestegården har du også anledning til å samle familie og venner til julelunsj! Lunsjen serveres som buffet og består av salater, brød og pålegg i skjønn harmoni, som juleskinke, julesild, ribberull, roastbeef, sylterull i lefse, lammerull, kalkun, varmrøkt pepperlaks, potetsalat, waldorfsalat og mye mer! Serveres til selskaper mellom 10 og 20 personer.
Dersom du ønsker å spise på Rundhaug Gjestegård i julen, ber vi deg om å reservere bord så tidlig som mulig. Vi tar i mot bestillinger inntil 2 dager i forveien.