Velkommen til julebord i historiske omgivelser

Det er tid for julebord! Vi forbinder jula med varme, tradisjonsmat og familiekos, og Rundhaug Gjestegård inviterer til julebord i november og desember for å dele den fine førjulstida med deg og dine. Julebordsmenyen i år består av juletallerken, julebuffet og fullt julebord med pub og overnatting. Felles for alle alternativer er smakfull, tradisjonsrik mat med omsorgsfull service. Fredag og lørdag gjennom julebordssesongen er puben åpen, og alt er duket for en helaften i historiske omgivelser!

Julebuffet

Hver dag tilbys en fantastisk julebuffet inkl. dessert og kaffe for grupper over 10 personer. Julebuffeten inneholder

  • Ribbe med sjy, poteter, medisterkaker, surkål, rødkål, svisker og waldorfsalat.
  • Pinnekjøtt med sjy, poteter, kålrabistappe, ertestuing, julepølse, grovsennep.
  • Riskrem med rød saus.

Pris per person

795,-

Juletallerken

Hver dag kan du også bestille juletallerken. Denne serveres kl. 13.00 og 18.00. Velg juletallerken med

  • Ribbe, sjy, poteter, medisterkaker, surkål, rødkål, svisker

eller

  • Pinnekjøtt, sjy, poteter, julepølse, ertestuing, kålrabistappe, grovsennep

Pris per person

595,-

Tilgjengelig hver dag fra 18. november.

Begge alternativer må forhåndsbestilles!

Send oss en uforpliktende forespørsel om julebord!

Les mer om...

Meld deg på vårt nyhetsbrev!