Julestemning i historiske og unike omgivelser

Julebord på Rundhaug Gjestegård

Når vi går inn i mørketida, når dagene blir kortere og omgivelsene hvite, er det fantastisk å tenke på at jula nærmer seg. Det er tid for julebord! Vi forbinder jula med varme, tradisjonsmat og familiekos, og Rundhaug Gjestegård inviterer til julebord i november og desember for å dele den fine førjulstida med sine gjester. Julebordsesongen 2020 blir litt annerledes, med litt mindre bordsettinger og mulighet for privat buffet. 

På Rundhaug Gjestegård står tradisjon i sterk fokus, ettersom gjestegården i år fyller 115 år. Siden gjestegården åpnet dørene i 1905 har det blitt stilt strenge krav til kvalitet og service, og det er verdier som videreføres av dagens team. Det gamle og ærverdige trehotellet har ivaretatt den historiske atmosfæren, slik at å gå inn gjennom hotellets dører kan føles som en tidsreise. 

Julebord på Basecamp NORD

Basecamp NORD (tidligere Blånisselandet) ligger i Målselv Fjellandsby, på ca. 360 meter over havet med en fantastisk utsikt. Bygget er på hele 1400 kvadratmeter, og rommer dermed mange muligheter. Bygget har restaurant, stor festsal med langbord, lekerom, og pub! Loftet pub ligger i andre etasje, og et en svært sjarmerende pub med villmarksinteriør. 

I førjulstiden kan du booke julebord på Basecamp! Menyen er den samme som på Rundhaug Gjestegård, men omgivelsene er mer romslige og passer utmerket for større grupper. De store vinduene på i restauranten rammer inn Målselvdalen på nydelig vis, og en snødekket dal er den best tenkelige utsikten fra julebordet! 

Meny

Menyen på Rundhaug Gjestegård og Basecamp NORD er den samme. Det serveres tradisjonsmat hvor hovedfokuset ligger på kvalitet og eleganse. Julebord skal være en minnerik matopplevelse!  

Klassisk julebuffet

Julebord slik du er vant til: en bugnende julebuffet med alle de tradisjonelle julerettene. Ribbe med tilbehør, pinnekjøtt med tilbehør, medisterkaker, pølser, spekemat, eggerøre, waldorfsalat og grønn salat. Riskrem til dessert. Passer utmerket for større grupper eller bedrifter. Minimum 10 personer.

Pris: 595,- per person

Juletallerken

En bugnende tallerken med julemiddagen du liker aller best! Velg tallerken med ribbe eller pinnekjøtt, med tradisjonelt tilbehør. Et perfekt alternativ for små grupper eller den som ønsker et alternativ til buffet. Vennligst merk at alle i gruppen må bestille samme hovedrett (pinnekjøtt eller ribbe). 

Pris: 395,- per person

Julelunsj

Ønsker du å samle familien eller vennegjengen til et førjulsselskap på dagtid? Velg julelunsj! Her får du et mesterlig buffetbord med de beste pålegg og salater, blant annet juleskinke, julesild, ribbe-, sylte- og lammerull, lefse med varmrøkt laks, røkelaks og eggerøre, potetsalat, waldorfsalat og hjemmebakt brød. Minimum 10 personer.

Pris: 495,- per person

Overnatting

Gjør julebordshelgen komplett med overnatting på Rundhaug Gjestegård eller på innendørs glamping på Basecamp NORD! For mindre grupper har vi Johnstua. Kontakt oss for et tilbud!

Send oss en uforpliktende forespørsel om julebord!

    Les mer om...