Konferanse på historiske Rundhaug Gjestegård

DSC_1468 (2)
Rundhaug-27-scaled.jpg
DSC_1963

Historiske omgivelser

Legg din konferanse til Rundhaug Gjestegård, midt i Bardufoss-regionen, kun 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og ca. 2 timers kjøring fra både Tromsø og Narvik. Gjestegården har unik atmosfære med et historisk preg, god tradisjonsmat med fokus på lokale råvarer, og rolige omgivelser på bredden av Målselva. 

Det historiske hotellet har 22 rom med plass til 42 gjester. Alle rommene er unike, og den historiske stemningen er godt bevart på alle rom. 

Moderne fasiliteter

Konferanserommet på Rundhaug Gjestegård ligger i 3. etasje, i rommet som historisk var benyttet som tørkeloft. I dag finner du moderne konferansefasiliteter her, med projektor og mikrofon/høyttaler oppgradert høsten 2020. Dermed kan du gjennomføre din konferanse med både fysisk og digital tilstedeværelse! 

Møterommet har kapasitet på ca. 30 personer. Gjennom dagen får du servert kaffe og te, frukt og mellommåltider. Frokost, lunsj og middag spiser dere i restauranten i 1. etasje.

Veggene i møterommet er dekorert med bilder fra lokale fotokunstnere. 

DSC_0919 (2)
DSC_2012
Bilde-19.02.2015-22.31.00.jpg

* Gjelder for grupper på 10 personer eller mer. 
** Utstyr består av projektor, høyttaler og kamera. 
Grupper større enn 15 personer vil kunne få servert buffet. 

Vil dere oppleve noe ekstra?

Rundhaug Gjestegård har massevis av spennende aktiviteter, utmerket for grupper! Opplev det fantastiske Mellembygd Mannskors grottekonsert kun få minutters gange fra hotellet, eller flyt nedover den mektige Målselva på flåte! Ønsker dere litt mer spenning, kan dere prøve hundekjøring, både vinter og sommer! 

Er dere spesielt interessert i kultur og historie, kan vårt vertskap ta dere med på en historisk reise gjennom gjestegården! Og om dere ønsker et opphold basert på teambuilding, arrangerer vårt vertskap en morsom aktivitetsløype, både med og uten fysiske øvelser. 

Send en uforpliktende forespørsel!

Kontakt

Rundhaug Gjestegård
Øverbygdveien 9, 9336 Rundhaug
Telefonnummer: +47 77830570
E-post: post@rundhauggjestegard.no
Nettside: rundhauggjestegard.no