Nordlystur på Senja

Opplev majestetiske Senja under nordlyset

Sted
Senja

Varighet
3-4 timer

Pris
Fra NOK 1150 per person

Å se nordlyset er en av vinteraktivitetene du må få med deg når du besøker Nord-Norge! Bardufoss-Regionen er kjent som en av de beste lokalitetene i verden for å oppleve nordlyset, og på denne turen får du oppleve majestetiske Senja mens du jakter på nordlyset. I løpet av turen har vi sterkt fokus på å kunne observere nordlyset på den best mulige måten.

Reisetiden fra ditt hotell avhenger av hotellets beliggenhet. Av erfaring vet vi at vi må starte turen så tidlig vi kan, fordi nordlyset ofte er best synlig rett etter at det har blitt mørkt, av og til så tidlig som klokken 17 om ettermiddagen. For å kunne bevare kvaliteten på turen, har vi kun 6 ledige plasser per tur (4-6 deltakere). 

I løpet av kvelden tar vi deg med til fantastiske utkikkspunkter for Bardufoss-regionen, med flott utsikt mot fjellene på Senja. Guiden vår er profesjonell fotograf (Matthieu Ever), og vil hjelpe deg med å ta de beste bildene med ditt kamera. Kaffe, te og småkaker serveres i løpet av kvelden. 

Nordlystur på Senja inkluderer

TURGUIDE

Guide med stor kunnskap om nordlyset og hvordan man fotograferer det

VARM DRIKKE

Vi serverer kaffe og te med snacks

LOKAL TRANSPORT 

Deltakerne blir plukket opp og levert til
ønsket hotell

Send en forespørsel om nordlystur på Senja

Kanskje du også er interessert i...

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!