Opplevelser utenfor Tromsø

Velkommen på dagstur til Bardufoss-regionen!

Opplev den spennende Bardufoss-regionen

DAGSTUR UTENFOR TROMSØ

Kom til Bardufoss!

Vil du oppleve noe mer enn bylivet? Bardufoss-regionen har masse spennende å by på, hele året! Du kommer deg enkelt til Bardufoss med buss eller bil fra Tromsø på under 2 timer – perfekt for en dagstur! I Bardufoss-regionen kan du oppleve fantastiske guider formidle samisk kultur, ta deg med på villmarkssafari, hundekjøring eller ut for å jakte på nordlyset! Med villmarken som nærmeste nabo, finnes det utallige turmuligheter, både med og uten guide. Vi har storslått natur fra fjord til fjell, og opplevelser som viser deg de beste sidene av regionen! Utvid horisonten – ta deg en dagstur med opplevelser utenfor Tromsø!

Det finnes massevis av unike overnattingsmuligheter også, dersom du vil gjøre turen til noe mer enn en dagstur. Overnatt på historiske Rundhaug Gjestegård, på vår glamorøse innendørscamp på Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby, i en ombygd campingvogn med panoramautsikt, eller i en glassiglo – midt i naturen! 

Vi ses i Bardufoss!

OPPLEVELSER I BARDUFOSS-REGIONEN

Les mer om våre aktviteter

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!