Opplev Bardufoss-regionen

Når du besøker Bardufoss-regionen er du omringet av spektakulær natur og unik kultur, klar til å utforskes. De imøtekommende innbyggerne i Bardufoss-regionen inviterer deg inn i lokalsamfunnet, viser deg sine hjem, og guider deg gjennom de lokale aktivitetene og opplevelsene. Vi vil ta deg med til våre favorittsteder, vise deg hvor du kan spise nydelig lokalmat og hvor du kan sove. Vi vil hjelpe deg med å gjøre det beste ut av oppholdet, ha det gøy, og koble ut!

Velkommen til Bardufoss-regionen!

Mauken-1.jpg
hest-298-scaled.jpg
Battur.jpg
IMG_1849-768x10241-2.jpg
Print_Matte-0505.jpg
DSC_8432-1.jpg

Kultur

Dagliglivet i Bardufoss-regionen er fylt av kontraster! De dystre polarnettene i vintermånedene er fylt med varme, moro og hygge. Og de lyse og levende sommernettene er fyller folk med lidenskap og styrke. I det høye nord kan vinteren være lang og drøy, noe som har gjort innbyggerne nødt til å fylle vinteren med liv og moro! 

En stor del av kulturen i det arktiske nord er sterkt formet av de samiske bosettingene. Regionen er et viktig område for reinsdyrflokkene, både vinterstid og om sommeren. Den samiske befolkningen inviterer deg hjertelig inn i til deres samfunn for å fortelle deg om deres kultur og dagligliv. 

C024023.jpg
Japan_rein2.jpg
Rundhaug-37-2.jpg
Skjermbilde-2019-06-25-kl.-13.35.07.png
IMG_1935.jpg
Rundhaug-334-scaled.jpg

Villmark og dyreliv

Bardufoss-regionen strekker seg fra de høye fjelltoppene i innlandet til det spektakulære kystlandskapet, med meandrerende elver, fossefall og vide daler. De store furuskogene fyller dalbunnen og danner et naturutrykk som er helt unikt for regionen. De nakne fjelltoppene står i stor kontrast til den rike floraen i dalbunnen, og de grønne dalsidene ved fjordene danner flotte rammer for den fantastiske naturen i regionen.

Det ligger dypt forankret i den norske naturen å ivareta og beskytte den essensielle naturen og dyrelivet, og Bardufoss-regionen er heldig å ha to nasjonalparker, Øvre Dividal Nasjonalpark og Rohkunborri Nasjonalpark. De to nasjonalparkene inneholder et fantastisk dyreliv som er verdt å ta vare på, og disse områdene er en av få hvor du kan observere alle de fire store rovdyrene i norsk natur!

Opplev villmarka på egenhånd, eller book en opplevelse sammen med en av våre innsiksfulle og kunnskapsrike guider.

Les mer om