Pakkereiser i Bardufoss-regionen

Opplev det beste Bardufoss-regionen har å by på med pakkereiser

hundekjøring

Engasjerende og spennende

Høytidelig og tilbaketrukket

Opplev Bardufoss-regionen sammen!

Bardufoss-regionen er fullspekket av opplevelser, og vi ønsker å gjøre det enklere for deg med å presentere pakkereiser satt sammen av våre bestselgende opplevelser! Reiser du alene, med partner, venner eller familie? Vi har forslag til unike pakkereiser med ulikt fokus for oppholdet, slik at du skal kunne finne et alternativ som passer for deg. Ta en titt på pakkereisene i kategoriene over. Dersom du ønsker hjelp til å sette sammen din egen reisepakke, kan du ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Det finnes en pakkereise i Bardufoss-regionen for de fleste!

Alle pakkereisene vi tilbyr har forslag til overnatting, matopplevelser og aktiviteter. Dersom du ankommer Bardufoss-regionen med buss eller fly, hjelper vi deg gjerne med pick-up og drop-off på flyplassen eller bussterminalen. Vårt med mål med pakkereiser er å gjøre det mest mulig komfortabelt for deg som gjest, ved å være din vert med ansvar for at innsjekk, overnatting, måltider, opplevelser og transport går sømløst gjennom hele oppholdet. Opplev Bardufoss-regionen sammen!

Opplev den fantastiske Bardufoss-regionen

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!