Med bil

Bardufoss-regionen ligger sør i Troms og Finnmark fylke, rett over grensen til Nordland. Regionen er lett tilgjengelig med bil, med E6 som strekker seg rett gjennom. Bardufoss ligger midtveis mellom Narvik i sør og Tromsø i nord, omtrent to timers kjøring til hver by, og er et populært stoppested for reisende i Nord-Norge. 

Det finnes flere store campingplasser i Bardufoss-regionen dersom du ønsker å besøke regionen med campingvogn eller bobil, for eksempel Bardu camping og turistsenter, Nedre Målselvfossen feriesenter, Rostadalen camping, Senja camping og flere. Regionen har også et bredt utvalg av leiebiler, og du kan leie bil i Narvik, Tromsø, Finnsnes eller på Bardufoss Lufthavn. Poletta campingvogn kan du leie hos oss!

C020391-sq.jpg

Med fly

Bardufoss Lufthavn er Bardufoss-regionen kjerne. Både SAS og Norwegian har daglige avganger mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og Bardufoss. Flyplassen er derfor et naturlig og logisk alternativ når man skal fly til Nord-Norge. Du kan reise fra flyplassen med flybuss til Senja og Øverbygd. Bardufoss Lufthavn har også flere muligheter for billeie. 

10897902_10152533416126836_6796071921280954942_n.jpg

Med buss

Dersom du ønsker å fly til Tromsø Lufthavn eller til Harstad/Narvik Lufthavn, kan du reise til Bardufoss-regionen med regionale bussruter eller med turistrutene til Arctic Route og Aurora Husky buss. Regionale busser kan bookes på eget initiativ og ansvar på tromskortet.no. Ta gjerne kontakt med oss for å booke bus med Arctic Route eller Aurora Husky buss. 

TAR-buss-med-nordlys-2.jpg

Med båt

Du kan besøke Bardufoss-regionen med båt! Hurtigbåten legger til kai i sentrum av Finnsnes, omtrent 45 minutters kjøring fra Basecamp NORD. Finnsnes kan nås fra både Tromsø og Harstad! Mer informasjon finner du på tromskortet.no.

Hurtigruten har også anløp på Finnsnes!

EnTur reiseplanlegger

Les mer om