Reistadløpet PLUSS

10.04.2021

Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics.

SIDEN 1958

Pure Arctic Madness!

Reistadløpet ble arrangert første gang i 1958 og er et av Norges mest tradisjonsrike turrenn. Rennet ble etablert til minne om oberst Ole Reistad. Han var skiløper og friidrettsmann, mest kjent for å ha ledet den norske skipatruljen inn til seier i de olympiske leker i St. Moritz i 1928.

Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste rennet i Visma Ski Classics. Du velger om du vil gå 50 eller 34 kilometer, uansett så går begge distansene gjennom et fantastisk arktisk fjellandskap fra Setermoen til Bardufoss. Det er også et eget løp for barn i Setermoen sentrum fredag før løpet – Barnas Reistadsprint. Fra og med 2017 ble Reistadløpet en del av Visma Ski Classics, langløpenes verdenscup – dette med slagordet «Pure Arctic Madness!» 

OPPLEV MER

Gjør Reistadløpet til en komplett skiferie

Gjør Reistadløpet til din skiferie! Bardufoss-regionen er tilgjengelig, med spektakulært landskap og full av eksepsjonelle muligheter for heftige opplevelser og trivelige møter med likesinnede. Du bor nær naturen, og med gode transportmuligheter til og fra arena, og opplevelser. 

Her kan du booke opplevelser før og etter Reistadløpet!

Reistadløpet
HELG

fra NOK3450 / per person i dobbeltrom
  • 2 hotellovernattinger
  • Lunsj og middag
  • Festmiddag lørdag
  • Shuttlebuss til skiarenaen
  • Aktiviteter kan bookes ekstra

Reistadløpet
LANGHELG

fra NOK5050 / per person i dobbeltrom
  • 3 hotellovernattinger
  • Lunsj og middag
  • Festmiddag lørdag
  • Whisky-smaking
  • Shuttlebuss til skiarenaen

BO IDYLLISK

Overnatting på Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård ligger omtrent midt i Målselv kommune, kun en 20 minutters kjøretur fra Bardufoss Lufthavn. Gjestegården har 22 rom og plass til 42 gjester, restaurant og pub. Spis en nydelig middag i hotellets restaurant, og varm deg ved peisen med “noko attåt”. 

Gjestegården ligger ca. 40 km fra startområdet på Setermoen og 25 kilometer fra målområdet på Rustahøgda. Stor parkeringsplass utenfor hotellet. Hund er tillatt på hotellrommet mot et rengjøringsgebyr. 

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!