Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics.

Gjør Reistadløpet til en komplett skiferie

Reistadløpet 2022 går av stabelen lørdag 2. april 2022. Velkommen til Bardufoss-regionen! Vi har satt sammen et opphold fullspekket av opplevelser som vil gjøre oppholdet i Bardufoss-regionen uforglemmelig! Bo i historiske omgivelser og spis nydelig, flerretters middag på Rundhaug Gjestegård, og oppdag de mange spennende aktiviteter som skjer utenfor skiarenaen. 

Overnatting

Det finnes flere spennende overnattingsmuligheter i Bardufoss-regionen! I alle tilfeller bor du tett på naturen, med kort vei og gode transportmuligheter til skiarenaen. I flere tilfeller finner du fantastiske turløyper rett utenfor døren! 

Opplevelser

Bardufoss-regionen er full av spennende aktiviteter! Opplev hundekjøring, elgsafari, flotte turløyper og en rolig ettermiddag med afternoon tea på Rundhaug Gjestegård. Vi har aktiviteter for alle, og hjelper deg gjerne med å sette sammen et innholdsrikt opphold i Bardufoss-regionen. 

Pure Arctic Madness!

Reistadløpet ble arrangert første gang i 1958 og er et av Norges mest tradisjonsrike turrenn. Rennet ble etablert til minne om oberst Ole Reistad. Han var skiløper og friidrettsmann, mest kjent for å ha ledet den norske skipatruljen inn til seier i de olympiske leker i St. Moritz i 1928.

Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste rennet i Visma Ski Classics. Du velger om du vil gå 50 eller 34 kilometer, uansett så går begge distansene gjennom et fantastisk arktisk fjellandskap fra Setermoen til Bardufoss. Det er også et eget løp for barn i Setermoen sentrum fredag før løpet – Barnas Reistadsprint. Fra og med 2017 ble Reistadløpet en del av Visma Ski Classics, langløpenes verdenscup – dette med slagordet «Pure Arctic Madness!» 

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!