Ridetur i fjellet

Opplev Bardufoss-regionen fra hesteryggen

Sted
Basecamp Snowman eller Sørreisa

Varighet
3 eller 5 timer

Pris
Fra NOK 2395 per person

Opplev fantastisk utsikt og natur fra hesteryggen! Vi rir ut fra Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby eller fra stallen i Sørreisa, avhengig av hvor hestene står på beite.  Vi rir i lett terreng, mellom utallige fjellvatn og med en utsikt som tar pusten fra enhver. Opplev samspillet mellom hest, natur og menneske – det gir minner for livet. 

Vi benytter i hovedsak norske hesteraser, som dølahester, lyngshester og fjordinger. De er rolige og stødige på foten, og godt tilpasset fjellterreng. Velg på forhånd mellom 3- eller 5-timers opplevelse, start kl. 11 eller 19. Vi rir i små grupper på maks seks ryttere, pluss opp til to turguider. Vi tar imot alle over 9 år, fra nybegynnere til erfarne ryttere. Noen av hestene har salvesker, slik at du kan ta med kamera eller andre småting. 

Alt utstyr til turen er inkludert, men har du egen ridehjelm så ta den gjerne med. Vi rir forbi Tilbake på Basecamp etter turen, får du være med på å sale av hestene, samt børste de litt og selvsagt ta fine bilder av deg og «din» hest. Du kan også forhåndsbestille lunsj på Basecamp etter turen.

Ridetur i fjellet inkluderer

HEST MED UTSTYR

Fullt utstyrt hest, hjelm og sikkerhetsvest til rytter

TURGUIDE 

Avhengig av gruppens størrelse, deltar opp til to erfarne turguider

VARM DRIKKE

Vi serverer kaffe og te underveis

Ved å bestille dette produktet, samtykker du til våre sikkerhetserklæring.
Våre sikkerhetsregler kan du lese her. Sikkerhetserklæringen signeres av deltaker før turen starter.

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen! 

Kanskje du også er interessert i...