Book et avslappende opphold for to på Rundhaug Gjestegård

Historisk romantikk

Rundhaug Gjestegård er et flott, historisk hotell som ligger midt i Målselv kommune, ca. 20 minutters kjøretur fra Bardufoss Lufthavn. Gjestegården ble bygget i 1905, og har bevart det romantiske og historiske preget. Det lille trehotellet ligger på bredden av mektige Målselva, med flott utsikt mot fjell og daler. Med sine 22 unike rom og avsidesliggende plassering, er hotellet det perfekte stedet for en romantisk get-away! 

Romantisk weekend på Rundhaug Gjestegård inkluderer overnatting i en av hotellets suiter, frokost, 3-retters middag, og en ekstra oppmerksomhet på rommet i form av musserende vin ved ankomst. Den første frokosten blir servert som romservice, slik at dere får en avslappende morgen sammen. Velg mellom tre ulike romantiske opphold, skreddersydd deres behov. Bardufoss-regionen har massevis av spennende og fine aktiviteter å by på, så her kan du la romantikken blomstre med hundekjøring eller nordlysjakt om vinteren, eller midnattssol og elvesafari om sommeren. Kvelden nytes best med et glass bobler i jacuzzien!

Book et av våre romantiske opphold, eller kontakt oss for å skreddersy den perfekte romantiske helgen for deg og din partner. Vi elsker romantikk, og strekker oss ekstra for å gjøre oppholdet deres uforglemmelig!

vin21
DSC_9066-sq
2020-07-06-13.43.18-sq-scaled.jpg

Kontakt

Rundhaug Gjestegård
Øverbygdveien 9, 9336 Rundhaug
Telefonnummer: +47 77830570
E-post: post@rundhauggjestegard.no
Nettside: rundhauggjestegard.no