Vinterferie i Bardufoss-regionen

Bardufoss er den ultimate vinterdestinasjonen!

ATTRAKTIV DESTINASJON

Unike vinteraktiviteter

Bardufoss-regionen har gjennom mange år vært en svært attraktiv vinterdestinasjon, perfekt for vinterferie! Bardufoss ligger midt mellom Tromsø og Narvik, og er lett tilgjengelig med bil, buss og fly. Regionen har fordelen av et stabilt og kaldt vinterklima, noe som fører til store mengder snø hver vinter. Det kalde og stabile innlandsklimaet har også en annen stor fordel: klarvær! For å se nordlyset må det være klarvær, og det finner du ofte i Bardufoss-regionen om vinteren. 

Det er massevis av spennende vinteraktiviteter i Bardufoss-regionen, for alle aldre. Jakt på nordlyset på Aurora Sky Point, opplev elgsafari, kjør hundeslede eller kjør snøscooter! I Målselv Fjellandsby finner du til sammen 13 km med nedfarter i alpinbakken, og fine, preparerte langrennsløyper. 

HOTELL, CAMPING ELLER LEILIGHET

Overnattingsmuligheter

Uansett om du vil bo staselig på hotell, samle hele familien i en leilighet, bo i glassiglo med kjæresten, eller vil ha en spennende, innendørs «glamping»-opplevelse med vennegjengen, finner du det i Bardufoss-regionen! Historiske Rundhaug Gjestegård ligger langs Fv. 87, og er det hotellet som ligger nærmest Øvre Dividal Nasjonalpark. Hotellet har 22 unike rom, og serverer frokost, lunsj og middag. I Målselv Fjellandsby finner du Johnstua, ei moderne leilighet med 5 sengeplasser. Leiligheten ligger bare minutters gange fra både skikaféen i Målselv Fjellandsby og besøkssenteret Basecamp Snowman. Midt i smørøyet, med andre ord! Nærmeste ladestasjon for elbil finner du ved skikaféen i Målselv Fjellandsby, eller ved Circle K på Buktamoen. 

Besøk Bardufoss-regionen

Bardufoss Lufthavn

Det går daglige avganger mellom Oslo og Bardufoss lufthavn. Bardufoss Lufthavn ligger kun 20 minutters kjøring unna Rundhaug Gjestegård. Det går flybuss til og fra Rundhaug. 

Buss

Det går rutebuss flere ganger daglig fra Tromsø og Narvik til Bardufoss-regionen. Du finner informasjon om regionale bussruter på reisnordland.no og tromskortet.no.

Bil

Kjører du nord- eller sørover langs E6, er Bardufoss et naturlig stoppested. Overnatting og spennende opplevelser finner du langs avstikkere gjennom hele regionen!